Your address will show here +12 34 56 78
Winter Camp 2020

WInter Camp a avut loc şi anul acesta! Evenimentul s-a desfășurat pe parcursul unui weekend, în perioada 29 Februarie – 2 Martie, în județul Brașov, la Moeciu de Sus.

  • Text Hover
E timpul pentru o schimbare!
Reprezentând cel de-al doilea eveniment din cadrul Modulului de Training al Asociației, temele abordate în cadrul training-urilor au fost alese în strânsă legătură cu cele de la Head Start Session. De-a lungul acestui sfârșit de săptămână, membrii Asociației au luat parte la diverse activități menite să le dezvolte abilități precum cele de leadership, gestionarea timpului și, de asemenea, au avut ocazia să acumuleze cunoştințe despre organizarea unui proiect.

O echipă. O familie.
Winter Camp 2020 nu a fost doar despre dezvoltarea individuală a EUROAVIenilor, ci şi despre formarea unui grup unit. Prin urmare, participanții s-au aflat în ipostaza de a lucra în echipe în vederea completării sarcinilor ce le-au apărut în cale.
  • Text Hover
Vizită Tehnică la Airbus Helicopters România
Având în vedere că unul dintre obiectivele evenimentului a fost să le ofere membrilor Asociației oportunitatea de a obține informații despre industria aerospațială, participanții au beneficiat de o vizită tehnică în cadrul companiei Airbus Helicopters.
La final, putem spune că Winter Camp 2020 a reprezentat o experiență completă, fiind locul în care participanții s-au implicat activ în dezvoltarea lor personală, au aflat mai multe despre domeniul în care își doresc să activeze şi, de asemenea, toate activitățile desfășurate au contribuit la formarea unei comunități mai unite.