Your address will show here +12 34 56 78

Viziune

Chiar dacă suntem la început de drum sau nu, succesul nu trebuie să reprezinte un concept de neatins pentru noi. Este important să știm ce pași putem face către el, cum să ne raportăm la el, iar cel mai bine ne pot orienta în acest sens oamenii care au atins succesul și sunt deschiși să ne împărtășească unele secrete.
Dedicarea și pasiunea, precum și încrederea în forțele proprii, vor avea un mare impact asupra oricărui student la început de cariera. De aceea, în timp, evenimentul “SUCCESS TALKS” propus de asociația noastră a adus nume mari în fața studenților, lucru care s-a realizat datorită dorinței participanților de a evolua și de a descoperi ce înseamnă viitoarea lor carieră.

Scop

Scopul acestui eveniment este ca participanții să reflecte asupra propriilor ambiții și visuri, să îndrăznească să se apropie cât mai mult de realizarea acestora, ascultând poveștile de succes ale unor persoane influente care au reușit să se afirme în domeniul aeronautic și nu numai.  

Despre

Asociația EUROAVIA București din cadrul Facultății de Inginerie Aerospațiala oferă studenților posibilitatea de a își găsi motivația prin intermediul celor cu experiență, organizând unul dintre cele mai importante și apreciate evenimente de-a lungul timpului, și anume: SUCCESS TALKS. Oameni de succes din industria pentru care studiem din greu ne vin în ajutor și ne povestesc despre parcursul lor fulminant în ale aviației și nu numai, într-un cadru prietenos și propice transferului de experiențe și informații. 
SUCCESS TALKS
  • Transfer de informații și experiențe

  • Networking

  • Încurajarea studenților aflați la început de carieră să își urmeze ambițiile

  • Informarea în legătură cu posibile oportunități