Your address will show here +12 34 56 78
Departamentul SOCIAL MEDIA

Zilnic suntem angrenați în mediul online, pe diverse rețele de socializare în mod special, iar mult conținut pe care îl întâlnim este plictisitor sau pare irelevant.

Într-o mare de informație, departamentul de Social Media caută să fie farul care luminează vasul EUROAVIA sau, tehnic spus, vrem să oferim urmăritorilor informație relevantă, cu o înfățișare cât mai atractivă.
Haide să definim împreună termenul de „influencer” ca fiind acel protagonist ce crede cu tărie în proiectele sale și dorește sa le expună lumii, aducând lucruri pozitive în viața prietenilor, colegilor, urmăritorilor săi.
 
EUROAVIA vă dă posibilitatea să fiți un astfel de protagonist, să promovați evenimente interne și externe(precum Rocket Workshop, AEROCONSULT, teambuilding-uri), să fiți vocea și imaginea acestei asociații ce se implică activ în dezvoltarea studenților din cadrul Facultății de Inginerie Aerospațială.
Departamentul Social Media va acapara principalele canale de comunicare online, Facebook, LinkedIn, Instagram, aplicând un plan de promovare complex realizat tot în cadrul departamentului și gestionând în același timp expunerea afișelor și prezentarea articolelor de către partenerii media ai EUROAVIA București. 

Prevedem o colaborare armonioasă cu departamentele IT și Design întrucât toate postările vor conține, pe lângă text, mijloace media și referințe diverse.
Întrucât rețelele de Social Media oferă acum o largă varietate de tipuri de postări, va fi de datoria noastră să le identificăm pe cele mai atractive pentru publicul țintă în funcție de eveniment. 

Apelăm aici la creativitatea voastră, la capacitatea de a prezenta activități și informații atât prin text, cât și prin asocierea textului cu mijloace media diverse, la spiritul inovativ, dar și la cel organizatoric și nu în ultimul rând la dorința și capacitatea de a lucra într-o echipa deschisă, unde schimbul de idei și de experiențe este la ordinea zilei.