Your address will show here +12 34 56 78
Departamentul SOCIAL MEDIA

Zilnic suntem angrenați în mediul online, pe diverse rețele de socializare în mod special, iar mult conținut pe care îl întâlnim este plictisitor sau pare irelevant.

Într-o mare de informație, departamentul Social Media caută să ofere urmăritorilor conținut relevant, sub o formă cât mai atractivă. Astfel, vocile membrilor echipei contribuie activ în crearea imaginii Asociației.
Departamentul Social Media are în administrare principalele canale de comunicare online, Facebook, LinkedIn, Instagram, aplicând un plan de promovare complex ce are în vedere creșterea organică.
Activitatea departamentului constă în:
  • Promovarea de proiecte atât interne, cât și externe, a partenerilor media și a sponsorilor;
  • Verificarea veridicității informațiilor ce urmează a fi expuse;
  • Colaborarea constantă cu departamentul Design;
  • Prezentarea activității Asociației în funcție de grupul țintă.
Întrucât rețelele de Social Media oferă acum o largă varietate de tipuri de postări, va fi de datoria noastră să le identificăm pe cele mai atractive pe cele mai oportune pentru publicul și evenimentele noastre.

Apelăm la creativitatea membrilor departamentului, la capacitatea de a prezenta activități și informații atât prin texte, cât și prin asocierea cu mijloace media diverse. Abilitățile organizatorice pot reprezenta un atu, cât și dorința de a lucra și evolua într-o echipă deschisă.