Your address will show here +12 34 56 78
Partener Principal
  • Text Hover
TURBOMECANICA a câștigat un loc important în lanțul de aprovizionare a marilor producători de sisteme de propulsie prin demonstrarea permanentă a capacității de asigurare a calității produselor livrate, de diversificare a capabilităților tehnice și de utilizare eficientă a capacităților de producție și nu în ultimul rând a capacității de operare în baza unor nevoi flexibile.
La baza reputației noastre stau experiență inginerească, sistemul de asigurare a calității și procesele speciale aprobate de NADCAP, alături de înalta calificare, pasiunea și loialitatea specialiștilor.
În prezent, ne concentrăm efortul pe îmbunătățirea continuă a culturii organizaționale, adăugând ansamblului de valori ale companiei o viziune și o abordare orientate spre client.
„Calitate. Capabilitate. Flexibilitate.” este afirmarea brandului nostru și reprezintă valorile esențiale ale companiei.
Brandul nostru nu este numai o afirmație, ci reprezintă angajamentul nostru față de clienți.
Este promisiunea noastră!
Development Partner
  • Text Hover
GKN Aerospace este liderul aerospațial de nivel 1 din lume în multi-tehnologie în materie de furnizori. Cu peste 50 de locații de producție de pe glob, GKN servește peste 90% din producătorii mondiali de aeronave și motoare. Proiectăm și fabricarea de sisteme și componente aerospațiale inteligente inovatoare. Tehnologiile noastre sunt utilizate în aeronave care variază de la cele mai utilizate avioane cu un singur culoar și cele mai mari avioane de pasageri din lume la jeturi de afaceri și generația a 5-a de avioane de vânătoare. Lucrând strâns împreună cu universitățile, instituții cunoscute, furnizori și clienți, conducem industria în dezvoltarea de noi
tehnologiic pentru îmbunătățirea eficienței aeronavelor: scăderea costurilor, a greutății și a emisiilor.
Biroul nostru GKN Fokker din România este unul dintre marile companii aeriene.
Hub-uri de inginerie pentru companie, care sprijină activitatea în toate provocările ingineriei. Echipa noastră pricepută se ocupă de design-ul avioanelor și de ciclul de viață al dezvoltării de la propunere la concept, de la asistența producerii la asistență în zbor.Indiferent dacă proiectăm o coadă compozită pentru cel mai nou Gulfstream Business Jet sau dacă oferim asistență producției noastre în locațiile din toată Europa, suntem pasionați de munca noastră și ne arătăm iubirea pentru Ingineria Aerospațială prin tot ceea ce facem.