Your address will show here +12 34 56 78
Departamentul LEGAL

În marele carusel de idei ce se conturează în activitățile marca EUROAVIA, ceea ce ajută ca lucrurile să meargă fără blocaje este Departamentul Legal.


Acesta reprezintă, fără doar și poate, un suport legislativ de bază. Principalele responsabilități pe care membrii înscriși în acest departament le vor avea includ lucrul cu diferite contracte de parteneriat, cereri, dar și alte acte ce pot apărea pe parcursul activităților.

 

Sarcinile pot varia de la verificarea unui document ca acesta să corespundă anumitor standarde, până la redactarea complet de la zero a unuia. 

În esență, obiectivul departamentului este de a face procesul birocratic cât mai eficient și rapid, astfel încât evenimentele sa fie organizate într-un cadru legitim și oficial, având un suport legal.
O experiență anterioară în redactarea de cereri sau contracte este bine venită în cadrul acestui departament deoarece vei fi deja familiarizat cu tiparul întâmpinat în cadrul activității tale.

Bineînțeles, dacă ești nou în asta și dorești să ne ajuți vei fi îndrumat, iar pentru orice problemă întâmpini pe parcursul sarcinii alocate vei găsi un sprijin în Responsabilul de Departament.
Acest unit dezvoltă abilități necesare în viață, spunem noi, deoarece la orice pas în parcursul tău ca adult te vei întâlni cu unele contracte sau legi pe care va trebui să le descifrezi.