Your address will show here +12 34 56 78
Departamentul FUNDRAISING

Pentru buna organizare a asociației și pentru toate proiectele pe care le dezvoltăm avem nevoie de componenta financiară și anume de aceasta la capacitatea sa maxim posibilă.

Ne place să credem că departamentul Fundraising este partea cea mai rațională a organizației noastre, asta pentru că se ocupă de aspectul financiar.
Aflându-se sub îndrumarea trezorierului și în colaborare strânsă cu toate celelalte departamente, echipa Fundraising are ca principal scop asigurarea tuturor fondurile necesare derulării activităților propuse respectiv evenimentele interne și externe EUROAVIA. 

Membrii din cadrul departamentului vor avea ocazia să analizeze și să identifice necesitățile financiare ale asociației pe baza bugetului fiecărui eveniment și în funcție de gradul de importanță al acestora.
Desigur, toată activitatea financiară se va desfășura în direcția eficientizării veniturilor menținând standardele calitative la un nivel cât mai înalt. 
Pentru a realiza acestea, vom apela la strategii de fundraising, pentru a lega parteneriate cât mai avantajoase, atât pentru asociație, cât și pentru partenerii noștri.