Your address will show here +12 34 56 78
Departamentul DESIGN
Având în vedere viteza cu care circulă fluxul de informații zilnic pe rețele sociale, deseori este dificil să atragem atenția asupra activităților pe care dorim să le promovăm, însa acest lucru poate fi combătut prin livrarea unui conținut vizual adecvat. Departamentul ce se va ocupa cu crearea acestuia este cel de Design.
Viitorii membri al acestui grup vor contribui la realizarea materialelor de promovare ale evenimentelor asociației: afișe, bannere, materiale video de prezentare, grafică, dar și multe alte elemente pe care te lăsam să le descoperi de-a lungul acestei intrigante călătorii în cadrul Departamentului Design.
Fiind o componentă esențială a comunicării dintre asociație și mediul înconjurător, o parte din obiectivele acestui departament sunt:
  • îmbunătățirea standardelor asociației din perspectiva design-ului, care are rolul de a valorifica viziunea și ideile care stau la baza fiecărui eveniment sau material de promovare;
  • actualizarea constantă a site-ului www.euroavia-bucuresti.ro, din punct de vedere al design-ului, aducându-i îmbunătățiri din punct de vedere estetic pentru a face experiența vizitatorului cât mai plăcută;
  • realizarea unor materiale de promovare(broșuri) adresate companiilor partenere cu scopul de a le expune într-un mod cât mai eficient activitatea EUROAVIA București.
Pentru ca aceste obiective să fie îndeplinite cu succes și pentru a ne asigura că tu, membru al echipei, vei avea acces la toate cunoștințele de care ai nevoie, se vor organiza diverse training-uri în suita Adobe(Photoshop, Illustrator etc.).