Your address will show here +12 34 56 78
Departamentul COMMUNICATION

Știm cu toții faptul că la baza relațiilor reușite stă o comunicare eficientă, iar cum EUROAVIA ține extrem de mult la relațiile sale cu profesori, absolvenți, parteneri, sponsori și filiale EUROAVIA pe plan internațional, am dedicat departamentul Communication pentru a genera și a menține aceste relaționări eficace.
Activând în acest departament aveți oportunitatea de a participa direct la împărtășirea activității asociației, promovând proiecte inovative realizate de studenți pentru studenți într-un mediu formal constituit din persoane și instituții din domeniul Ingineriei Aerospațiale. Astfel, vom dezvolta o comunitate în care schimbul de informații, sprijinul reciproc și conceptul de „uși deschise” vor aduce rezultate foarte frumoase pe viitor.
Vom forma împreună o echipă - îndeplinim obiective prestabilite în cadrul unor întâlniri cât se poate de interactive. 

Stimularea creativității și dezvoltarea abilităților de comunicare vor avea beneficii atât pe plan personal pentru membri, cât și în ceea ce privește dezvoltarea și susținerea unei relații organice cu asociații noștri: Alumni, companii partenere și profesori.
Iată un mediu în care folosirea mail-ului devine o activitate plăcută și educativă, căci acesta va fi canalul de comunicare cel mai frecvent utilizat. 

Principala provocare este să găsim noi strategii de abordare a companiilor, folosind texte concepute în cadrul departamentului, realizând jocuri interactive care fac apel la abilitățile de relaționare ale fiecăruia.