Your address will show here +12 34 56 78
AEROCONSULT

AEROCONSULT este unul dintre cele mai longevive proiecte ale Asociației EUROAVIA București, acesta fiind organizat în parteneriat cu Facultatea de Inginerie Aerospațială.

SCOPUL EVENIMENTULUI

oportunitatea de a intra în legătură cu industria aerospațială, facilitând astfel contactul dintre viitorii ingineri și reprezentanții companiilor.
„Nu e despre cum să începi, ci despre cum să te faci remarcat" - Steve Case
AEROCONSULT este un târg de oportunități și reprezintă produsul nevoii de interacțiune dintre mediul academic și cel profesional. Acesta se desfășoară sub forma unor standuri și prezentări unde studenți ai Facultății de Inginerie Aerospațială au parte de un prim contact cu reprezentanți ai companiilor de top din industrie. Acest proiect le oferă posibilitatea de a dialoga cu invitații noștri în scopul găsirii unui job sau al unui internship fiabil dorintelor lor. Presărat cu scurte pauze, dorim sa oferim evenimentului un aspect prietenos și primitor fara a-i pierde în schimb din profesionalism.

Dorind ca interacțiunea să fie cât mai naturală și transparentă, evenimentul aduce un plus față de clasicul “târg de joburi”, prin dezvoltarea conceptului de Open Panel Discussion. Acesta reprezintă un dialog între reprezentanții companiilor și studenți, conceptul fiind o inovație prin simplitatea și echitabilitatea pe care o aduce în ajutorul transmiterii de informații. Astfel, studenții vor fi direct implicați în dialog cu reprezentanții companiilor.a