Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover
Training de Fundraising
Cum să atragi resurse pentru dezvoltarea proiectelor
Ambiția, perseverența și dorința de dezvoltare a membrilor EUROAVIA București combinate cu multitudinea de cunoștințe adunate de-a lungul experiențelor de trainerul Daniela Staicu formează rețeta perfectă pentru un training de fundraising.

Setea de cunoaștere nu este limitată de distanțarea socială, astfel că ne dăm întâlnire pe platforma Zoom, în data de 23 Aprilie, în intervalul orar 18:00-19:30 să învățăm despre ‘Instrumente și mecanisme de atragere a resurselor pentru dezvoltarea proiectelor organizației EUROAVIA București’.
    În 2016, Daniela a fondat alături de colega ei Alina afacerea socială Atelier Merci care funcționează sub umbrela Asociației Merci Charity Boutique. În cadrul Asociației, Daniela este responsabilă de fundraising și de stabilirea de parteneriate cu instituții și alte organisme.
    Între 2018 și 2019, Daniela a fost distinsă cu bursă Fulbright Student Award și a făcut cercetare la Penn State University, Pennsylvania, Statele Unite în antreprenoriat social și educație.  
    Prin exerciții și creând o imagine de ansamblu pentru Asociația noastră, învățăm să valorificăm obiectivele proiectelor punându-ne în evidență atuurile. Astfel, în cadrul acestui training vei avea ocazia de a afla cât mai multe informații despre noi modalități de abordare a partenerilor, despre cum se atrag și cum se folosesc resursele interne și externe pentru buna funcționare a unui proiect.

Experiența lui Andrei Dunuță în Public Speaking este indubitabilă, acesta fiind responsabil până acum de pregătirea a cel puțin 2000 de speakeri pentru competiție, pentru prezența executivă sau alte contexte relevante de business și de viață.


De asemenea, a facilitat zeci de conferințe și de evenimente corporate în calitate de moderator sau keynote speaker.A fost și este un inovator; în anul 2014 a creat primul show de vorbit în public din România, Who’s King in Public Speaking, care din septembrie 2017 a devenit Speakings.

  • Text Hover
Training de Public Speaking 
În data de 27 ianuarie 2020, propunem celor care doresc să iasă din zona de confort, și nu numai, un Training de Public Speaking, găzduit de nimeni altul decât Andrei Dunuță.

Indiferent dacă ești timid, dorești să te dezvolți pe plan personal sau ești doar curios, te invităm călduros să participi!