Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover
Training Marketing Online  
Iarna aceasta nu va începe cu prima zăpadă, ci cu primul training de Marketing Online ce va avea loc pe data de 4 decembrie, alături de Bogdan Dărădan! în cadrul acestui training veți avea ocazia să descoperiți elementele cheie ce ne pot scoate strategia de marketing din anonimat, cât și aplicabilitatea noțiunilor teoretice printr-un studiu de caz al unui eveniment marca EUROAVIA București.


Acest training se adresează membrilor asociației care fac parte din unul dintre departamentele: Communication, Social Media, Design sau Fundraising. Dacă vrei să aduci un plus de valoare departamentului tău, dar nu numai, tot ce te mai desparte de a dobândi noi cunoștințe despre marketing este formularul de înscriere! 
Trainerul Bogdan Dărădan a acumulat o vastă experiență de-a lungul unei lungi cariere:
 “Peste 18 ani de mass-media: presa scrisă, televiziuni naționale, posturi locale de radio. Peste 9 ani de jurnalism online – blogging, publishing și proiecte în social media, peste cinci ani de coaching și mentorat în jurnalism, comunicare, PR și marketing, un an de antreprenoriat în cadrul agenției de SEO și servicii integrate – H2RO Genuine Communication Agency.”
(sursa https://www.presainblugi.com/contacteaza-ma/ )
  • Text Hover
Training de Fundraising
Cum să atragi resurse pentru dezvoltarea proiectelor
Ambiția, perseverența și dorința de dezvoltare a membrilor EUROAVIA București combinate cu multitudinea de cunoștințe adunate de-a lungul experiențelor de trainerul Daniela Staicu formează rețeta perfectă pentru un training de fundraising.

Setea de cunoaștere nu este limitată de distanțarea socială, astfel că ne dăm întâlnire pe platforma Zoom, în data de 23 Aprilie, în intervalul orar 18:00-19:30 să învățăm despre ‘Instrumente și mecanisme de atragere a resurselor pentru dezvoltarea proiectelor organizației EUROAVIA București’.
    În 2016, Daniela a fondat alături de colega ei Alina afacerea socială Atelier Merci care funcționează sub umbrela Asociației Merci Charity Boutique. În cadrul Asociației, Daniela este responsabilă de fundraising și de stabilirea de parteneriate cu instituții și alte organisme.
    Între 2018 și 2019, Daniela a fost distinsă cu bursă Fulbright Student Award și a făcut cercetare la Penn State University, Pennsylvania, Statele Unite în antreprenoriat social și educație.  
    Prin exerciții și creând o imagine de ansamblu pentru Asociația noastră, învățăm să valorificăm obiectivele proiectelor punându-ne în evidență atuurile. Astfel, în cadrul acestui training vei avea ocazia de a afla cât mai multe informații despre noi modalități de abordare a partenerilor, despre cum se atrag și cum se folosesc resursele interne și externe pentru buna funcționare a unui proiect.
  • Text Hover
Training de Public Speaking 
În data de 27 ianuarie 2020, propunem celor care doresc să iasă din zona de confort, și nu numai, un Training de Public Speaking, găzduit de nimeni altul decât Andrei Dunuță.

Indiferent dacă ești timid, dorești să te dezvolți pe plan personal sau ești doar curios, te invităm călduros să participi!