Your address will show here +12 34 56 78
Alumni Gathering se bazează pe consolidarea și valorificarea relației dintre EUROAVIenii care au activat de la înființarea asociației și până în prezent. În urma discuțiilor și workshop-urilor interactive ce au loc în cadrul evenimentului, juniorii asociației își pot îmbogăți bagajul de cunoștințe în domeniul aviației și pot avea o perspectivă mai clară în ceea ce privește viitorul lor drum profesional.
Viziunea 
În contextul în care EUROAVIA organizează evenimente recurente și din dorința noastră de dezvoltare am creat proiectul intern Alumni Gathering, în care, pe baza experiențelor anilor trecuți, dar și a experiențelor individuale ale membrilor, sa facilităm și să îmbogățim activitatea asociației și să creăm o comunitate cu ambiții de inovare și dezvoltare.
Scopul
Scopul acestui proiect este de a uniformiza transferul de cunoștințe de la o generație la alta, de a încuraja o colaborare mai bună și de a consolida legătura dintre generațiile de membrii.  

Obiective

Networking;
0%
Descoperirea oportunităților de job-uri;
0%
Transfer de cunoștințe și experiențe;
0%
AEROCONSULT reprezintă unul dintre cele mai importante și longevive evenimente de tipul ”career fair” marca EUROAVIA București.

Târgul de cariere se întinde pe parcursul a două zile și cuprinde prezentarea companiilor reperate ca fiind de interes pentru studenții Facultății de Inginerie Aerospațială și a posibilităților de angajare din cadrul fiecăreia, activități de networking, interacțiuni directe între studenți și reprezentanți ai companiilor, precum și discuții deschise de tip open panel pe subiecte de interes din domeniul aerospațial și al industriei din România.

Scopul

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable

Viziunea

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable

Obiective

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable

DebateX Prologue

DebateX Prologue este un proiect destinat dezvoltării pe plan comunicațional a EUROAVIenilor, propus în cadrul Asociației. Acesta are la baza dezbaterea ca unealtă principala în formarea unor deprinderi vitale pentru comunicarea ideilor de către un tânăr inginer la locul de muncă. 

Tema discuțiilor sunt legate strâns de conceptul de Management și Design Aeroportuar, întrucât ea reprezintă una din cele mai stringente probleme ale aviației contemporane prin creșterea masivă a traficului aerian.
 • Text Hover
EUROAVIA Bucuresti

Viziunea

Credem că, pe lângă abilități tehnice, studenții ar trebui să își dezvolte și abilitățile de integrare în societate și la locul de muncă. Un viitor inginer are nevoie să știe cum să lucreze în echipă, cum să iți exprime opiniile și cum să le comunice atât în cadrul echipei, cât și în plen. DebateX este locul ce în care ei învată toate aceste lucruri și le și experimentează.

EUROAVIA Bucuresti

Scopul

Prin DebateX ne propunem să oferim un cadru proiectat special pentru exersarea abilităților de relaționare cu un grup de oameni interesați de inovare, orientați spre progres, regândind, în același timp, soluții de a face transportul prin aer mai eficient.

AIRCRAFT WORKSHOP

Aircraft Workshop este un eveniment care, asemenea Rocket Workshop, aduce în scenă latura tehnică a asociației EUROAVIA București, oferind astfel studenților noi oportunități de a-și demonstra și dezvolta abilitățile tehnice, cu obiectivul final de a realiza un aeromodel! 

 • AIRCRAFT WORKSHOP

  Pe durata celor trei zile ale workshop-ului, participanții vor participa la o lecție despre lucrul în echipă și gestionarea unui proiect, activitate susținută de o echipă de traineri ai EUROAVIA, vor deprinde cunoștințele teoretice necesare proiectării aeromodelului și, în cea de-a treia zi, vor iniția lansarea avioanelor, așteptând apoi jurizarea.

 • AIRCRAFT WORKSHOP

  Viziune

  Evenimentul însumează numeroase valori fundamentale ale asociației, precum comunicarea, întrajutorarea, creativitatea și munca în echipă, mobilizând concurenții spre un scop comun, provocându-i să iasă din zona de confort.

 • AIRCRAFT WORKSHOP

  Scop

  Scopul acestui eveniment este de a oferi studenților posibilitatea de a deprinde cunoștințele tehnice necesare construirii unui aeromodel, în același timp dorindu-se testarea capacității de a lucra în echipă, cu scopul îmbunătățirii acesteia, precum și a abilităților de comunicare.

 • AIRCRAFT WORKSHOP

  Obiective

  Stimularea interesului studenților pentru competiții Dezvoltarea departamentului tehnic Aplicarea cunoștințelor acumulate în cadrul cursurilor teoretice într-un mediu prietenos Networking și stimularea lucrului în echipă Susținerea și încurajarea aeromodelismului printre studenți Îmbunătățirea capacității de comunicare

Viziunea

Chiar dacă suntem la început de drum sau nu, succesul nu trebuie să reprezinte un concept de neatins pentru noi. Este important să știm ce pași putem face către el, cum să ne raportăm la el, iar cel mai bine ne pot orienta în acest sens oamenii care au atins succesul și sunt deschiși să ne împărtășească unele secrete.
Dedicarea și pasiunea, precum și încrederea în forțele proprii, vor avea un mare impact asupra oricărui student la început de cariera. De aceea, în timp, evenimentul “SUCCESS TALKS” propus de asociația noastră a adus nume mari în fața studenților, lucru care s-a realizat datorită dorinței participanților de a evolua și de a descoperi ce înseamnă viitoarea lor carieră.

Scop

Scopul acestui eveniment este ca participanții să reflecte asupra propriilor ambiții și visuri, să îndrăznească să se apropie cât mai mult de realizarea acestora, ascultând poveștile de succes ale unor persoane influente care au reușit să se afirme în domeniul aeronautic și nu numai.  

Despre

Asociația EUROAVIA București din cadrul Facultății de Inginerie Aerospațiala oferă studenților posibilitatea de a își găsi motivația prin intermediul celor cu experiență, organizând unul dintre cele mai importante și apreciate evenimente de-a lungul timpului, și anume: SUCCESS TALKS. Oameni de succes din industria pentru care studiem din greu ne vin în ajutor și ne povestesc despre parcursul lor fulminant în ale aviației și nu numai, într-un cadru prietenos și propice transferului de experiențe și informații. 
SUCCESS TALKS
Obiective!
 • Transfer de informații și experiențe

 • Networking

 • Încurajarea studenților aflați la început de carieră să își urmeze ambițiile

 • Informarea în legătură cu posibile oportunități