Your address will show here +12 34 56 78
  • Head Start Session 2019

    Head Start Session este primul eveniment din cadrul modulului de training al EUROAVIA București dedicat membrilor săi.

  • Ediția din 2019 a avut loc în data de 25-27 Octombrie și a adunat un număr de 80 de tineri care, împărțiți în 4 grupe fiecare având alături câte doi traineri, și-au petrecut întreg weekend-ul împreună încercând să-și însușească diverse abilități, dar și să lege prietenii.

  • Prin intermediul studiului neconvențional, tinerii au deprins abilități în domeniul comunicării, reușind la final să recunoască diferențele dintre tipurile de comunicare, să afle ce reprezintă ascultarea activă, dar și să ofere feedback la rândul lor. Alături de o echipă avizată, formată dintr-un trainer cu experiență și unul aflat la început de drum, grupele au dus la bun sfârșit toate provocările ce le-au fost puse înainte. Proiectul final în care tinerii au avut contact cu realitatea a fost simularea organizării unui eveniment propriu ce trebuia pus la punct într-un timp limită.

  • Scopul evenimentului, dincolo de caracterul său social, a fost unul didactic despre care putem spune că a fost atins. Astfel, în urma acestei perioadei scurte, dar intense, noii membri au avut parte de numeroase activități ce au facilitat atât dezvoltarea abilităților lor, precum și pregătirea pentru evenimentele ce vor urma.