Your address will show here +12 34 56 78
AIRCRAFT 
WORKSHOP
 • Text Hover
 • Text Hover
DESCRIERE
Aircraft Workshop este un eveniment care, asemenea Rocket Workshop, aduce în scenă latura tehnică a asociației EUROAVIA București, oferind astfel studenților noi oportunități de a-și demonstra și dezvolta abilitățile tehnice, cu obiectivul final de a realiza un aeromodel!
 • AIRCRAFT WORKSHOP

  Pe durata celor trei zile ale workshop-ului, participanții vor participa la o lecție despre lucrul în echipă și gestionarea unui proiect, activitate susținută de o echipă de traineri ai EUROAVIA, vor deprinde cunoștințele teoretice necesare proiectării aeromodelului și, în cea de-a treia zi, vor iniția lansarea avioanelor, așteptând apoi jurizarea.

 • AIRCRAFT WORKSHOP

  Viziune

  Evenimentul însumează numeroase valori fundamentale ale asociației, precum comunicarea, întrajutorarea, creativitatea și munca în echipă, mobilizând concurenții spre un scop comun, provocându-i să iasă din zona de confort.

 • AIRCRAFT WORKSHOP

  Scop

  Scopul acestui eveniment este de a oferi studenților posibilitatea de a deprinde cunoștințele tehnice necesare construirii unui aeromodel, în același timp dorindu-se testarea capacității de a lucra în echipă, cu scopul îmbunătățirii acesteia, precum și a abilităților de comunicare.

 • AIRCRAFT WORKSHOP

  Obiective

  Stimularea interesului studenților pentru competiții Dezvoltarea departamentului tehnic Aplicarea cunoștințelor acumulate în cadrul cursurilor teoretice într-un mediu prietenos Networking și stimularea lucrului în echipă Susținerea și încurajarea aeromodelismului printre studenți Îmbunătățirea capacității de comunicare