Company Section

NGO Section

Partners section

Eveniment de networking şi oportunități în industrie

~500
participanți

20+ 
parteneri și expozanți

7
speakeri

 

 

 

 

 

 

AeroConnect Meetings este un eveniment destinat studentilor de la Facultatea de Inginerie Aerospațială, ce are ca și scop principal crearea unei legături între tineri și industrie. Pentru început, ne dorim să aducem un număr cat mai mare de companii, pentru ca participanții să își facă o idee cat mai ampla asupra a ce-și doresc viitorii angajatori. Fiecare firmă va avea un stand propriu, unde își pot expune elemente de promovare sau obiecte reprezentative realizate în cadrul firmei.

 

 

 

Ne dorim ca evenimentul să aibă loc în cadrul Bibliotecii Centrale UNSTPB, deoarece acesta reprezintă un spațiu suficient de generos, care să îndeplinească toate nevoile aferente evenimentului. Deoarece acesta este conceput ca și un eveniment de networking, ne-am propus ca fiecare companie, care participă, să aibă un stand, din acest motiv spațiul de care avem nevoie trebuie să fie mare. De asemenea, pentru a oferi studenților șansa de a fi în contact atât cu industria, cât și cu personalități remarcabile din domeniu, sunt necesare săli de conferință, în care aceștia să își susțină prezentările.

 

 

 Evenimentul este conceput să dureze o zi pe parcursul căreia vor avea loc mai multe activități. Ne propunem să organizăm un CV Workshop care să ajute studenții să-și creeze sau îmbunătățească CV-ul. Aceștia vor fi ajutați de traineri, având la final și ocazia de a printa și distribui CV-ul la standurile companiilor de care sunt interesați. Pentru a nu se crea agitație și pentru a oferi șansa câtor mai mulți studenți, ne-am gândit să organizăm workshop-ul în câteva intervale orare. De asemenea, pe parcursul zilei vom avea diferite prezentări în zona forum, atât din partea expozanților cât și din partea unor speakeri, personalități relevante din industria aerospațială extinsă. 

Pe lângă aceste activități care vor urma un program bine stabilit, studenții vor putea discuta cu angajatori pe tot parcursul zilei la standurile alocate acestora sau la “coffee corner”, un mediu mai informal, benefic pentru conversații mai ușoare dintre participanți și expozanți.

 

 

 

 

 

 

 

Vrei să fii participant în cadrul acestui eveniment?


*Înscrierea cu CV vă sporeşte şansele de a fi contactat de către companii

 • AeroConnect Meetings este un eveniment destinat studenților de la Facultatea de Inginerie aerospațială, ce își dorește să creeze o punte de comunicare între studenți și mediul de afaceri din domeniul aeronautic și spațial. Având în vedere perioada de desfășurare(începutul lunii martie), sperăm ca studenții participanți să găsească firmele unde să-și realizeze practica de la finalul anului III, internshipuri pe perioada verii sau locuri de muncă pentru viitor. 

  Bazându-ne pe experiențele anilor anteriori, estimăm un număr de 300 de participanți, aceștia fiind:

  studenți în căutare de practică sau loc de muncă

  -foști absolvenți

  voluntari ai asociațiilor de studenți

  profesori ai facultății 

Ai întrebări sau vrei să colaborezi cu noi?