Train New Trainers

TNT_1370x261_2

Lucrul în echipă, leadership, public speaking, time management, creativitatea, dinamica grupului sunt doar câteva dintre subiectele pe care le auzi atât de des în societatea actuală! „Train New Trainers” oferă posibilitatea de a învăța aceste abilități și de a fi pe deplin capabi de transferul de cunoștințe în domeniul educației non-formale prin mai multe sesiuni de formare, devenind trainer.

TNT reunește 6 traineri cu experiență și 20 de participanți din cadrul grupurilor locale EUROAVIA. Timp de 8 zile, trainerii vor livra în profunzime procesul de învățare și vor îndruma spre o auto-reflecție și o autoevaluare mai aprofundată, acest lucru având un impact imediat asupra dezvoltării de sine. Prin urmare, se va forma o nouă generație de traineri, ceea ce va conduce la creșterea numărului de sesiuni de formare în EUROAVIA și la o îmbunătățire a activității în cadrul asociației noastre și chiar mai departe.

Pe baza ideilor menționate mai sus, TNT dorește să ofere competențe și metode pentru a transfera valorile fundamentale comune ale societății noastre, ceea ce va avea un impact pozitiv asupra, mai ales atunci când este vorba de lucru în cadrul echipelor internaționale.