BRAIN HUNT

  • constă în vizitarea celor mai prestigioase licee din România pentru a intra în contact cu cei mai buni elevi de la profilele reale;
  • scopul este de a îndrepta cele mai eminente minți către Facultatea de Inginerie Aerospațială, fapt ce implică sporirea pregătirii absolvenţilor și creșterea numărului de profesioniști în domeniul aerospațial;
  • viziunea este de a determina și inspira elevii de excepţie din toată ţara să îşi ,,deschidă aripile” în industria aerospaţială.

Este un proiect de scală națională, ce servește necesității de profesioniști din industria aviației, urmărind să inspire elevii de elită în alegerea domeniului aerospațial.

Proiectul constă în organizarea unor vizite la cele mai prestigioase licee din România pentru a intra în contact cu cei mai buni elevi de la profilele reale, având șansa de a susține prezentări despre Facultatea de Inginerie Aerospațială și facilitățile de care dispune aceasta, despre opțiunile de viitor și locurile de muncă din domeniul aerospațial. 

De semenea, prezentările vor conține detalii despre asociația noastră de studenți EUROAVIA București și oportunitățile de formare ale studenților, despre statutul curent al industriei aerospațiale, dar și sfaturi de la lideri din domeniul aerospațial Deplasările vor fi structurate în mai multe echipe de câte doi sau mai mulți membri, fiecare incluzând cel puțin o persoană bine informată despre industria aerospațială.

Eficacitatea proiectului va fi evaluată prin crearea de statistici privind admiterea la facultate, procesul de feedback fiind un pas important în concluderea rezultatelor.