AEROCONSULT 2017

Strânsa colaborare dintre Facultatea de Inginerie Aerospaţială din cadrul Universităţii POLITEHNICA Bucureşti şi Asociația EUROAVIA Bucureşti a dus la realizarea unui eveniment de amploare ce implică participarea studenților din cadrul Universității POLITEHNICA din București, companiilor din domeniul aviației sau adiacente acestuia, alături de partenerii media – AEROCONSULT 2017.

AEROCONSULT reprezintă un târg de oportunități pentru studenții Universității POLITEHNICA din București, aceștia având posibilitatea de a fi informații în mod direct de la angajatori despre companii, despre programe de practică și locuri de muncă disponibile. De asemenea, acest eveniment oferă companiilor participante oportunitatea unei prime întâlniri cu viitorii lor recruți.

Valorile pe care le promovează și dezvoltă AEROCONSULT 2017:

  • comunicarea între reprezentanții companiilor participante și studenții facultății;

  • promovarea companiilor ce își desfașoară activitatea în sfera ingineriei aerospațiale;

  • cunoașterea și urmărirea evoluției fiecărei generații de studenți;

  • recrutarea posibililor viitori angajați.

Evenimentul va fi structurat după cum urmează:

  • prima parte a zilei va fi alocată prezentărilor, unde companiile participante își vor prezenta activitatea și oportunitățile în intervalul de timp alocat;

  • a doua parte va fi rezervată interacțiunii cu studenții, fiecare companie dispunând de un stand unde se pot prezenta roll-up-uri, pliante și orice alte materiale prin care își pot mări vizibilitatea printre studenți.

Inscrieți-vă pentru a beneficia de oportunitățile oferite de AEROCONSULT 2017!