AEROCONSULT

AEROCONSULT reprezintă un eveniment de mare anvergură ce este realizat de către Asociația EUROAVIA București în colaborare cu Facultatea de Inginerie Aerospațială. În cadrul acestui proiect, studenților li se oferă oportunitatea de a interacționa cu companii de renume din domeniul aeronautic sau adiacente acestuia.

AEROCONSULT reprezintă un târg de oportunități pentru studenții din ingineria aerospațială, fiind o șansă a acestora de a afla informații în mod direct de la angajatori despre companii, programe de practică și locuri de muncă disponibile. De asemenea, acest eveniment oferă companiilor participante oportunitatea unei prime întâlniri cu viitorii lor recruți.

Valorile pe care le promovează și dezvoltă AEROCONSULT:

  • comunicarea între reprezentanții companiilor participante și studenții facultății;
  • promovarea companiilor ce își desfășoară activitatea în sfera ingineriei aerospațiale;
  • cunoașterea și urmărirea evoluției fiecărei generații de studenți;
  • studenții sunt invitați, îndrumați și încurajați în a semna contracte pentru stagiile de practică în cadrul companiilor cu astfel de posturi disponibile.

Structura evenimentului și a celor 2 zile:

  • prima parte a zilei va fi alocată prezentărilor, unde companiile participante își vor prezenta activitatea și oportunitățile în intervalul de timp alocat;
  • a doua parte va fi rezervată interacțiunii cu studenții, fiecare companie dispunând de un stand unde se pot prezenta roll-up-uri, pliante și orice alte materiale prin care își pot mări vizibilitatea printre studenți.