de IT 2

Esti student pasionat de programare, dornic sa se dezvolte cat mai mult? Vrei sa vezi cum este sa lucrezi intr-o echipa internationala? O oportunitate foarte buna de a face toate astea o reprezinta evenimentul EESTEC, ajuns la a doua editie: de<code> IT 2.

 

Acest eveniment, care se adreseaza studentilor de la facultatile cu profil tehnic care doresc sa isi dezvolte cunostintele din domeniul IT&C, are ca tema realizarea unui aplicatii web. de<code> IT 2 isi doreste sa ridice stacheta mult mai sus decat a facut-o prima editie a evenimentului, prin integrarea in fiecare echipa a cate unui student din strainatate, dar si prin subiectul ales: realizarea unei aplicatii web. Aceasta editie a evenimentului pune accent pe acomodarea participantilor cu modul de dezvoltare a solutiilor software in cadrul companiilor.

 

Workshop-ul se va desfasura in perioada 7-11 mai. In fiecare zi va fi o scurta prezentare teoretica, dupa care va urma partea practica. Studentii, care deja vor fi impartiti in echipe de cate 4, 3 romani + 1 student strain, o sa inceapa sa lucreze la propria lor aplicatie web. Pentru ca lucrurile sa mearga exact cum ne dorim, in sala vor exista si mentori, dornici sa ajute echipele care intampina probleme sau au nevoie de clarificari.

 

Termenul limita de inscriere este pana pe 29 aprilie, la adresa www.eestec.ro/decodeit. Pentru mai multe detalii urmareste pagina noastra de Facebook, deCode IT si fii la curent cu toate noutatile!